Sancțiuni dure la UTA: Voicu a fost dat afară, iar Bodea și Hlistei merg la echipa a doua

0
247

bodeaAșa cum a promis sâmbătă seara, conducerea clubului UTA a emis luni un comunicat prin care a anunțat sancțiunile aplicate fotba­liștilor care au călcat pe bec. Iată cum sună comunicatul grupării „textiliste”:
Urmare a incidentelor regretabile petrecute în data de 16 mai 2015, la finalul meciului dintre echipele UTA şi Ineu, Clubul UTA Arad îşi cere scuze oficial tuturor spectatorilor care au avut neplăceri sau au fost agresaţi verbal de unii jucători (membri…) ai echipei.
Clubul şi echipa UTA se deli­mitează ferm de comportamentul nedemn de care au dat dovadă jucătorii Voicu Adrian, Bodea Roberto şi Hlistei Cătălin. Consi­derăm că manifestările lor au fost reprobabile şi au jignit valorile sportului, tradiţiile clubului UTA şi spiritul Aradului.
Ca urmare s-au dispus următoarele sancţiuni disciplinare:
Faţă de jucătorul Voicu Adrian – desfacerea imediată a contractului de jucător şi amendă financiară, conform ROI
Faţă de jucătorul Bodea Roberto – trimiterea pe termen nedeterminat la echipa a doua şi amendă financiară, conform ROI
Faţă de jucătorul Hlistei Cătălin – trimiterea pe termen nedeterminat la echipa a doua şi amendă financiară, conform ROI
Vă asigurăm că vom trata cu aceeaşi exigenţă şi fermitate toate situaţiile care pot afecta negativ imaginea clubului. Nici un jucător nu este mai presus de echipă şi nu vom tolera nici un fel de abateri de la normele de conduită sportivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.