Ultima înfrângere a Chindiei Târgoviște, din campionat, contra lui Poli Iași, 0-2, a umplut paharul pentru oficialii formației târgoviștene, astfel că înțelegerea cu antrenorul Viorel Moldovan nu a fost prelungită. Șefii Chindiei s-au orientat repede și l-au contactat pe fostul mare tehnician al Craiovei, Emil Săndoi.
Chindia Târgoviște se află pe locul 13 din play-out-ul Ligii 1, cu 17 puncte obținute, la egalitate cu ocupanta ultimei poziții, Dinamo București.
„Clubul Chindia Târgoviște le mulțumește pentru activitatea depusă și le urează mult succes pe viitor lui Viorel Moldovan și staff-ului său, aflați la final de contract cu echipa noastră”, se arată într-un comunicat emis de club.
Emil Săndoi susține că nu a semnat cu Chindia Târgoviște, însă urmează ca el să se întâlnească cu oficialii clubului pentru o discuție. Tehnicianul susține că au existat negocieri și în trecut cu echipa târgoviș­teană.
„Sunt în discuţii cu ei. Nu e nimic perfectat, încă. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Viorel. În funcţie de asta, o să ne întâlnim şi o să stăm de vorbă. Am mai fost în discuţii şi acum câţiva ani, dar apucasem să semnez cu un alt club atunci. În plus, am mai vorbit şi în perioada în care există posibilitatea ca Vio Moldovan să plece la Dinamo. Va fi dificil, pentru că e foarte puţin timp la dispoziţie, fiind final de campionat”, a declarat Emil Săndoi pentru GSP.
Emil Săndoi (55 de ani) a antrenat-o timp de doi ani pe Universitatea Craiova, în perioada 2014-2016.

Recomandările redacției