prunaÎmplinește 17 ani în ultima lună a anului, dar a avut parte deja de aerul primei echipe. Victor Prună a debutat la UTA acum două săptămâni, în meciul cu Minerul Mehedinți și a rămas în atenția lui Roland Nagy. Puștiul crescut de Cristi Păcurar și Francisc Tisza are și un gol la „satelitul” condus de Dan Stupar și arată că e decis să-și fructifice șansa. Marți, Prună a fost pe teren în amicalul cu Bekescsaba.
„E un jucător foarte bun, promite. A jucat și contra celor de la Bekescsaba Under 21, echipă ce ne-a lăsat o impresie foarte bună. Are calitate, a și primit bombonica, sigur că așteaptă mai multe. E important pentru el că a debutat și vor mai fi juniori care vor mai debuta. Au antrenori serioși, ei muncesc zi de zi, iar noi dăm importanță acestui aspect”, a subliniat Roli Nagy.
„Sunt foarte bucuros că am ajuns la prima echipă”, a mărturisit Victor Prună, campion al României cu Atletico la categoria juniori E în 2008-2009. „Mă bucur mult că eforturile mele au fost răsplătite. Voi fi acolo și voi da totul când voi fi convocat! Acum, îmi doresc ca UTA să ia toate punctele de la Motru”, a adăugat tânărul fotbalist cu profil ofensiv.

Recomandările redacției