bakDupă ce s-a despărțit de o întreagă echipă în această iarnă și a decis să meargă exclusiv pe mâna tinerilor, CS Vladimirescu începe să-și „lege” echipa. Băieții lui Cristian Sculici și Marius Ciubăncan au jucat ultimul amical cu Unirea Sântana și s-au impus la limită, 1-0, grație reușitei lui Remus Păcurar. Atacantul ar putea fi „golgeterul regăsit”, el reușind și o „dublă” în poarta maghiarilor de la Oroshaza. Păcurar e crescut de CS Vladimirescu pentru care a jucat în Liga a IV-a. Ultima sa bornă a fost Viitorul Tisa Nouă. Bak – Bobeiciuc, Tudoroiu, Ciobanu Cherciu – Drăgan, Dobai, Purece, Kocsis – Stănaia, Păcurar a fost echipa de start a divizionarei C, iar pe parcurs au fost rulați toți jucătorii valizi.
A fost al patrulea amical al iernii pentru CS Vladimirescu, după 3-2 cu Gyula, 2-3 cu Oroshaza și 0-3 cu Bekescsaba II. CS Vladimirescu e în fața unei săptămâni cu trei teste: marți la Ineu, joi la Șiria și sâmbătă la Sânicolau Mic.
Dincolo, Dinu Donca a început cu Csurka – Iercan, Paven, Ciobu, Calancea – Bodea, Bulboacă, Cl. Popa, Martin – Giurgiu, Ciocan. Au mai intrat: Bolba, Vandor, Josan. La Sîntana a revenit Mateiu, ultima dată legitimat la Pîncota, și e posibilă întoarcerea lui Cosmin Popa. „Joc bun, cu mulți tineri și la noi și la ei. Ne-a interesat angajamentul. Suntem încă în perioada de pregătire. Miercuri întâlnim Pecica, iar sâmbătă pe Crișul. Încet-încet încercăm să găsim o formulă pentru prima etapă”, a menționat antrenorul Dinu Donca.

Recomandările redacției