„Șansa de a face tromboză în urma vaccinului este una la un milion”, spun medicii specialiști

0
320

Medicii specialiști au arătat, prin autopsiile pacienților care au murit de virusul SARS-CoV-2, că plămânii lor erau înfundați cu cheaguri de sânge. Totodată, fiind uimiți de nivelurile alarmante ale cheagurilor de sânge care au adus la moartea acestora. Tot aceștia, au afirmat că vaccinarea împotriva COVID-19 poate preveni cu totul riscul de tromboză deoarece protejează împotriva infectărilor.

De asemenea, un medic de familie arădean a afirmat faptul că nu a avut pacienți cu tromboză din cauza vaccinării anti-COVID-19 „cred că aceste cazuri de tromboză sunt extrem de rare. Până acum, nu am avut nici un pacient care în urma vaccinării anti-COVID-19 să manifeste tromboză. Desigur, au existat efecte adverse, așa cum există la toate vaccinurile, dar nu tromboză”.

În acest sens, în urma ședinței de săptămâna trecută a Comitetul consultativ din cadrul Centrului pentru Prevenirea și controlul Bolilor pentru imunizare s-a decis să aștepte mai multe informații, după ce în urma vaccinării cu serul Johnson & Johnson șase femei au dezvoltat un tip foarte neobișnuit de cheag de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.