Sântana – Lipova 2-0 (2-0)

0
265

Teamul lui Dinu Donca e imba­tabil pe teren propriu, acolo unde a obținut numai succese în prezenta ediție de campionat. Ultima victimă a „uniriștilor” a fost Lipova lui Sabău, care părea că-și revine după victoria cu Aqua Vestul, dar nu a arătat prea bine ieri. Partida a fost decisă de Claudiu Popa, fotbalist care a fost și în curtea UTA-ei, cea de-a doua reușită fiind demnă de genericele TV.
Totul s-a decis în prima repriză, când gazdele au forțat mai mult și au cules și roadele. În minutul 27, Josan a pasat în careu, Cl. Popa a driblat scurt un adversar și a găsit colțul lung. După 12 minute, același jucător avea să reușească unul dintre golurile campionatului. De la 27 de metri, Claudiu Popa a tras putrenic cu exteriorul piciorului drept, în stilul lui Roberto Carlos cu celebra execuție „tres dedos”, iar mingea s-a dus în vinclul porții lui Trifoi.
„Prima repriză ne-a aparținut destul de clar, apoi, după pauză, Lipova a echilibrat meciul. Însă, nu au mai fost ocazii clare de-o parte sau de cealaltă, ci totul s-a limitat la un joc de uzură, ce, până la urmă, nouă ne-a convenit având avantaj de două goluri pe tabelă. Îmi felicit jucătorii pentru prestație și efortul depus în fața unui adversar bun al campionatului, sper să mai avem astfel de jocuri. Știm că ne-am apropiat de primul loc, dar nu acesta e neapărat obiectivul nostru. Ne propunem să jucăm frumos, să câștigăm tot ce se poate în special pe teren propriu, iar la final vom vedea unde ne duc rezultatele”, ne-a mărturisit Dinu Donca. Totodată, antrenorul Unirii a recunoscut că rar i-a fost dat să vadă un astfel de gol spectaculos pe viu, precum cel reușit de la Claudiu Popa în minutul 37.
Formații:
Unirea: Dulhaz – Paven, Brozbic, Peia, Lanțoș – Ginghină (Martin), Mateiu, Vuin, Josan – Cl. Popa, Capătă (Cos. Popa).
Lipova: Trifoi – Iercan, E. Calancea, Moisă, Denuț – Orza (Voștinar), Cati, S. Popa, Ghergar (Dolga) – Balint (Vălean), Pașcu (Pavel) .
Arbitri: Loredan Bogdan – Cătălin Iova, Flavius Dreghici.
Observatori AJF: Cluadiu Tripa, Valer Mărginean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.