Șantier deschis pentru noul spital de Oncologie din Arad

0
597

Nu toate șantierele sunt închise, chiar dacă este pandemie de coronavirus. Se lucrează cu atât mai mult cu cât proiectele respective de investiții sunt prioritare. Reprezentanții Consiliului Județean au anunțat că se lucrează la noul spital de Oncologie, o investiție desprte care, am mai prezentat detalii în cotidianul nostru. Aceasta se construiește pe strada Vicențiu Babeș, iar fondurile din care se asigură investiția sunt nerambursabile.

Continuăm lucrările la noul spital de Oncologie al Aradului! O investiție în valoare de 13 milioane de lei, gestionată de Consiliului Județean Arad, pe str. Vicenţiu Babeş, nr. 11-13, din municipiu. Investiția este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Astăzi se lucrează la instalațiile electrice și sanitare, la realizarea plăcii din beton de la demisolul clădirii“, susține Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

La finele lunii martie, Consiliul Județean Arad a aprobat modificarea indicatorilor tehnico-economici actualizați ai obiectivului de investiție „Secţie de Oncologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, municipiul Arad, str. Vicenţiu Babeş, nr. 11-13″.

Imobilul în care va funcționa Secția de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad are regim de înălțime și va avea o capacitate de 53 de paturi și anume: – 50 de paturi pentru spitalizare zi și noapte – 3 paturi spitalizare de zi – 17 fotolii.

După terminarea lucrărilor, în acest imobil se vor asigura servicii medicale în regim de ambulatoriu, spitalizare continuă și spitalizare de zi. Termenul de execuție a lucrărilor este de maxim 24 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.