furturiŞapte tineri sunt cercetaţi pentru furt din locuinţă, cu prejudiciu de peste 13.000 de lei. Poliţiştii Postului de poliţie Comunală Şiria i-au depistat pe Ciprian B., de 19 ani, Ovidiu G., de 20 ani, Bogdan R., de 18 ani, Ion T., de 19 ani, Petru I., de 18 ani, Darius D., de 22 ani, şi Marius D., de 18 ani, toţi din Galşa. „Din verificările efectuate s-a stabilit că în perioada ianuarie – februarie, cei şapte tineri au sustras mai multe bunuri (120 de metri de ţea­vă din cupru, 10 kilograme de cu­pru, fier beton şi calorifere), în va­loare totală de aproximativ 13.300 de lei, din locuinţa lui Daniela C., de 38 ani, din Galşa”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Faţă de aceştia s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
Poliţiştii au mai depistat suspectul în cazul unui furt de la sfârşitul lunii aprilie. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut pe Teodor M., de 36 ani, din Frumuşeni, suspect în cazul unui furt comis pe raza municipiului în noaptea de 29 spre 30 aprilie.
În urma extinderii cercetărilor poliţiştii au stabilit că acesta, împreună cu Adrian O., şi Gheorghe V., aflaţi în stare de arest preventiv în aceiaşi cauză cât şi Francisc M., şi Ilie M., au sustras dintr-o societate comercială mai multe componente auto în valoare de aproximativ 11.100 de lei. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
(C.G.)

Recomandările redacției