Șapte școli în online și 137 de clase suspendate din cauza îmbolnăvirilor cu Covid

0
346

Noul ordinul comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății din 1 octombrie 2021 cu privire la   organizarea activităților în cadrul instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică, reglementează procedura și măsurile obligatorii privind prevenirea şi combaterea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.  După cum știm a fost eliminată raportarea la incidența cumulată în ultimele 14 zile, a cazurilor din localitate mai mare cu 6/1.000 de locuitori, dar se suspendă activitatea cu prezența fizică la nivelul întregii unități de învățământ, pentru o perioada de 14 zile, în situația în care pentru 50% din totalul grupelor/claselor din unitatea de învățământ respectivă au activitățile suspendate.

 De la Inspectoratul Școlar aflăm că în județul Arad   434 de unități de învâțământ își desfășoară activitatea cu prezență fizică cu excepția unui număr de 137 de clase/grupe suspendate din cauza cazurilor confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la elevi/copii. (250 cazuri).

De asemenea șapte  unităti de învâțământ își desfășoară activitatea online deoarece mai mult de 50% din formațiunile de studiu au activitatea suspendată din cauza cazurilor confirmate cu virusul SARS-CoV-2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.