Sărbătoarea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie, la Zilele Aradului

0
387

zileleZilele Aradului, ediţia 2013, vor continua, marţi, Primăria pregătind pentru această zi un concert dedicat cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie, noaptea albă a instituţiilor de cultură şi ateliere deschise de creaţie.
Astfel, marţi, între orele 12.00-19.00, la Galeria de Artă Delta şi în Parcul Pădurice vor avea loc Ateliere deschise de creaţie în domeniul sculptură monumentală.
De la ora 17.00, este programată să înceapă „Noaptea albă a instituţiilor de cultură”, când se va deschide pentru vizitatori Muzeul Preparandiei. De la ora 18.00, la Marionete va putea fi urmărit spectacolul pentru copii „Jocuri magice”. Între orele 18.00-24.00 arădenii vor putea să viziteze, gratuit, expoziţiile Complexului Muzeal Arad şi Biblioteca judeţeană A.D. Xenopol. De la ora 21.00, la Filarmonica de Stat Arad este programat concertul „Night of Queen”, iar de la ora 22.00, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, în Sala Mare, va putea fi urmărită comedia „Căsătoria”.
De la ora 17.00, în parcul Mihai Eminescu din spatele Palatului Administrativ va începe Seara Diplomelor de Aur, dedicată familiilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie. În acest an, 159 de cupluri vor fi sărbătorite, urmând să primească diplome şi premii din partea Primăriei Arad. După premiere va avea loc un concert de valsuri şi un recital cu Oana Sârbu.
De la ora 19.00, la stadionul Gloria este pregătit evenimentul „Alergare egal sănătate” în cadrul căruia va avea loc un concurs de alergare.
Arădenii mai pot vizita, marţi, Târgul Estival, între orele 10.00 – 22.00, pe Bulevardul Revoluţiei între Teatrul Clasic şi Primăria Arad, expoziţia de motoare, auto şi biciclete, între orele 10.00 şi 22.00, în Piaţa Avram Iancu, şi o expoziţia foto pe Platoul Primăriei Arad. Între orele 10.00-22.00 în parcul copiilor „Aventura voinicilor” din zona sălii polivalente va funcţiona un parc de distracţii pentru copii.
(Ş.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.