Sărbătoarea orașului Sântana, încheiată cu focuri de artificii

0
402

scena SintanaSărbătoarea orașului Sântana, desfășurată în acest weekend s-a dovedit o reușită. Astfel, „Zilele orașului Sântana“, a adunat între 4.500-5.000 de spectaori pe toată durata desfășurării ei, ceea ce tinde să fie un frumos record de public. Organizată de Primăria orașului și Consiliul Local, pe durata a trei zile: vineri, sâmbătă și duminică și constând din numeroase și diverse acțiuni și manifestări cultural-sportive, sărbătoarea a reflectat temele vieții de zi cu zi, vizitatorii bucurându-se în primul rând de aspectul sărbătoresc al orașului și de multitudinea opțiunilor.

Bunăoară, tradiționala „Piață de cereale” – ce s-a ținut duminică dimineața – i-a încântat pe vizitatori cu expoziții de produse tradiționale obținute ecologic.

După cum ne precizau organizatorii însă „în toate cele trei zile acțiunile au avut parte de foarte mulți spectatori, recordul bătându-l spectacolul maraton de duminică după-amiaza când oaspeții de onoare – printre care cunoscutul artist Benone Sinulescu au fost aplaudați minute în șir la scenă deschisă“.

La aceste momente deosebite s-au adăugat cele din finalul sărbătorii, care a prilejuit apariția magică a multicolorelor… focuri de artificii, spectacolul pirotehnic fiind cu totul original și neașteptat, după spusele participanților. Ele au făcut deliciul tuturor, dar mai ales celor mai mici cetățeni ai orașului: copiii, care mai bine de zece minute nu și-au mai putut desprinde ochii de pe cerul nopții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.