Sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul la Chisindia

0
670

Voicu Sida 

De Sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul, cei care poartă numele înaintemergătorului lui Hristos au sărbătorit ziua numelui. Dar parcă în zonele mai retrase, farmecul sărbătorii este și mai mare și mai profund. Un astfel de loc, cu o încărcătură aparte, îl găsim la Chisindia. Aici, după program, edilul comunei Ionel Pașca și-a mai adunat câțiva „Ioni“ în jurul dumnealui. La eveniment a fost prezent și Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, care a ținut să fie prezent și să-l felicite cu ocazia marii sărbători a Sfântului Ioan Botezătorul.

Am avut o masă destul de bogată și plină de cârnați, carne, căldăboș. Nu au lipsit răcoritoarele și, bineînțeles, nu putea să lipsească celebra țuică de Chisindia.

Purtând discuțiile, pe lângă altele de ordin general de genul fiecare cum a petrecut sărbătorile și ce planuri are pentru anul în curs, președintele Iustin Cionca le-a dat tuturor asigurări că vor veni vremuri mai bune. „Anul acesta va fi ceva mai bun“, a declarat președintele CJA.

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.