Șase bărbați din Arad și Cluj au jefuit o bătrână de 81 de ani

0
591

Mai mulți bărbați au profitat de naivitatea unei femei și au reușit, cumva, să o lase pe femeie fără averea pe care a strâns-o poate chiar în ani de zile. Mai exact, polițiștii orașului Chișineu-Criș cercetează șase bărbați pentru furt.
Furtul a fost pus la punct de aceștia pas cu pas, dar nu le-a fost prea complicat să aplice planul pentru că la mijloc era o femeie de 81 de ani care nu avea cum să își dea seama ce urmează. Mai exact, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat șase bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 60 de ani, din județele Arad și Cluj. Aceștia, la data de 7 martie a.c., sub pretextul montării unor cetârne, s-ar fi deplasat cu un microbuz la domiciliul unei femei de 81 de ani din Chișineu-Criș. Ajunși aici, doi dintre aceștia ar fi pătruns în locuință și într-un dulap au reușit să găsească o sumă de bani considerabilă. De aici ei ar fi sustras suma de 22.000 de lei.
Din fericire, odată prinși, banii au fost recuperați în totalitate și restituiți persoanei vătămate. De asemenea, cei în cauză sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.