Şase medalii pentru Box Club Pecica la Salonta: M. Nechifor a învins campionul Ungariei!

0
233

boxeriAntrenamentele începute încă din ianuarie de către Box Club Pecica şi-au adus rodul la prima competiţie oficială din acest an la care au participat tinerii sportivi pecicani. Antrenorul Adolf Ivanovici s-a arătat foarte mândru de faptul că toţi cei şase boxeri pecicani care au participat la ediţia a IV-a a Memorialului „Nicolae Talpoş” s-au întors acasă cu medalii. Sportivii pecicani au evoluat foarte bine la turneul organizat la Salonta, în sala de sport care poartă numele marelui boxer, chiar dacă au avut de înfruntat adversari foarte buni.
Astfel, la categoria cadeți, Ionuţ Nechifor (categoria 38 kilograme) a luat locul I, Dănuţ Stanciu (categoria 48 kilograme) a obţinut locul II în urma unui meci foarte bun, iar  Adelin Miculiţ (categoria 57 kilograme) s-a ales cu medalia de argint .
La categoria 60 de kilograme, juniorul Andrei Leonache a dat piept cu campionul României, sportiv medaliat la Campionatele Mondiale şi  s-a descurcat foarte bine, chiar dacă până la urmă a ieşit pe locul doi. Apoi, Raul Bostan (categoria 56 de kilograme) a boxat cu vicecampionul european de tineret, și, după cum spune, chiar antrenorul său: „a făcut un meci fantastic şi chiar dacă a pierdut meciul, a ieşit cu fruntea sus”.
În fine, Marius Nechifor (categoria 64 kilograme) a intrat în ring cu campionul Ungariei la seniori, pe care a reuşit să îl învingă în cadrul unui meci foarte bun.
„Vrem să aducem mulţumiri Primăriei Pecica şi domnului primar Petru Antal pentru că ne-a asigurat deplasarea la acest turneu, precum şi tuturor celor care ne sprijină în activitatea clubului” a a spus Adolf Ivanovici la finalul competiției din județul Bihor.
Pentru sportivii Box Club Pecica urmează un nou turneu internaţional pe data de 28 martie la Timişoara, unde va avea loc şi Gala de Box Profesionist. Pecica va fi reprezentată aici de patru pugiliști, totți cu șanse la medalii. „Pe 7 aprilie vor avea loc Campionatele Naţionale de Juniori de la Cluj-Napoca, unde atacăm titlul naţional cu sportivul Leonache Andrei” a completat antrenorul şi preşedintele Box Club Pecica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.