Şase turci au încercat să treacă graniţa ilegal, la Curtici

0
228

Mai mulţi cetăţeni turci, au încercat să treacă ilegal vama pentru un trai mai bun. De asemenea şi-au luat şi copiii, pentru a putea să-i ferească de război şi de greutăţi.
Sâmbătă, în jurul orei 22:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici au depistat, ascunși pe platforma unui tren de marfă care circula pe relaţia România – Germania mai mulți oameni. Astfel, pe platforma unuia dintre vagoane, au fost descoperite ascunse sub o semiremorcă şase persoane, trei adulţi şi trei copii, toţi cetățeni turci, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.
Cele şase persoane au fost transportate la sediul poliţiei de frontieră, iar cu ocazia verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cele şase persoane sunt cetăţeni turci, adulții având vârste cuprinse între 25 şi 28 de ani, iar copiii între 1 și 4 ani. La cercetări, adulţii au declarat ca intenționau să treacă ilegal frontiera în Ungaria pentru a ajunge în vestul Europei. În cauză, poliţiştii de frontieră au întoc­mit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infrac­ţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun. Alexandra Bruţiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.