Săulescu a ajuns la Sebiș: „Calitățile sale ne-au convins să trecem peste supărările din iarnă”

0
250

Cu șase luni mai târziu decât era prevăzut, Dragoș Săulescu a ajuns la Național Sebiș. În iarnă, fotbalistul de bandă rămas pe bară după colapsul celor de la FC Caransebeș își dăduse acordul pentru a juca pe malul Crișului Alb, dar a virat spre Cisnădie pentru a da curs ofertei mai bănoase a sibienilor.
Devenit din nou liber de contract, mijlocașul de bandă a semnat până în vara anului următor cu Naționalul. „Calitățile sale ne-au convins să trecem peste supărările din iarnă. Ne va ajuta cu siguranță, are doar 24 de ani și crește automat valoarea echipei”, a menționat Călin Cojocaru, managerul – an­trenor al sebișenilor.
Orginar dintr-o localitate de lângă Târgu Jiu, Dragoș Săulescu și-a făcut junioratul la Pandurii, după care a evoluat cu Muncitorul Reșița în Liga a III-a.
Probabil, în acest weekend, conducerea divizionarei a treia arădene va perfecta și alte transferuri, în așa fel încât luni, cu ocazia reunirii echipei, Călin Cojocaru, Ilie Stoican și Cosmin Merșca să aibă cât mai mult „material” de lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.