Național Sebiș a făcut multe mutări pe piața de transferuri în această vară, dar, cel puțin deocamdată, „perla coroanei” pare a fi Dragoș Săulescu. Fotbalistul trebuia să sosească la gruparea pe malul Crișului Alb încă din iarnă, dar a fost deturnat în ultimul moment de Măgura Cisnădie.
Acum, Săulescu pare că dorește să se ravanșeze și și-a început aventura la Sebiș cu două hattrickuri în tricoul „alb-albastru”. Unul în amicalul cu UTA și altul chiar sâmbăta trecută, la Timișoara, cu Ri­pensia. „Satisfacția este cu atât mai mare cu cât am marcat împotriva unor formații foarte bune. UTA e printre primele în Liga a II-a, are tradiție și valoa­re, iar Ripensia, din câte știu eu, intenționează să se bată la promovare. Dar, cel puțin în acest prim meci, timișorenii ne-au luat de sus. Nu se așteptau la o astfel de replică din partea noastră după ce ne-am bătut cu 5-1 în amical, dar au greșit amarnic. Le-am arătat de ce suntem în stare, că avem echipă bună, ce-și dorește ceva în acest sezon”, a menționat rapidul mijlocaș de bandă.
Pe arena „Ciarda Roșie”, Său­lescu a evoluat „vârf”, dar asta fiindcă Gelu Velici plecase de la Sebiș pe ultima sută de metri, iar Marius Ion e suspendat. „E prima oară când joc ca atacant de careu, mă bucur că mi-am putut ajuta echipa din această postură. La meciul de sâmbătă, a făcut diferența viteza mea, dar cu siguranță avem nevoie de un atacant cu calitățile fizice ale lui Marius Ion. E un fotbalist puternic, care se poate bate cu fundașii adverși și care are multe meciuri la nivelul primelor două ligi din România. Locul meu obișnuit e undeva pe bandă, dar mă bucur că domnul profesor a găsit această improvizație contra Ripensiei”, a adăugat omul ce a făcut din Sebiș primul lider al seriei a IV-a a Ligii a III-a.
Dar, Dragoș Săulescu atrage atenția asupra importanței și dificultății partidei de vineri, contra celor de la Școlar Reșița. „E important să nu ne îmbătăm cu apă rece. E un început bun, dar încă nu am câștigat nimic. Reșița are echipă bună, am fost coleg cu o parte din jucătorii lor, știu ceea ce pot și vom avea un meci greu. Dar, dacă suntem concentrați și modești, avem prima șansă”, mai crede Săulescu.

Recomandările redacției