„Savva. Inimă de războinic“, film despre povestea unui băiat curajos la Cinema Grădiște

0
807

Cinema Grădiște pregătește un nou film pentru cei mici și cei mari deopotrivă. „Savva. Inimă de războinic“ va fi difuzat, sâmbătă, 27 octombrie 2018, de la orele 10.00 și 12.00.

Animația „Savva. Inimă de războinic”, produsă de profesioniști dn peste zece țări, aduce în fața publicului personaje variate şi extrem de bine conturate, care nu te lasă să te plictiseşti. Replicile amuzante fac deliciul celor mari şi mici, iar mesajul filmului ajunge, în final, cu brio la destinatar. Filmul este dublat în limba română.

Savva, singura șansă a familiei

Într-o pădure fermecată îndepărtată, locuitorii au uitat de mult ce înseamnă pericolul, până când într-o zi armonia și liniștea tuturor este distrusă de făpturi malefice care le atacă sătucul. Savva, un băiețel ascultător de 9 ani, reușește să scape și să se ascundă de răufăcători. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei și a satului îi revine curajosului băiat care trebuie să găsească o soluție miraculoasă. Singur într-o pădure uriașă, Savva ajunge să cunoască noi personaje fabuloase și să își facă prieteni de nădejde.

Vizual, „Savva – Inimă de războinic“ este un festin al culorilor şi cadrelor fascinante, cu imagini de ne duc cu gândul la universul Warcraft sau carele de luptă din Mad Max, dar şi tablouri vibrante, în acord cu trăirile eroilor.

Dublajul în limba română a fost asigurat, printre alţii, de Alina Eremia (Savva), Alexandru Papadopol (Angee), Andrei Aradits (Regele ţânţarilor) şi Nicole Cherry, care şi-a găsit perfect modulaţiile în aspiraţiile de creatură importantă – Magadunga! – ale pufoşeniei roz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.