Scandal după moartea muzicantului de 25 de ani, Adrian Bâc

0
4726

Moarte cu cântec pentru Adrian Bâc. 

Moartea lui Adrian Bâc, interpretul de muzică populară, care a murit la vârsta de 25 de ani, a creat mai multe divergențe. O parte a rudelor susține că a decedat din cauza intervenției chirurgicale realizate prea târziu. Aceștia acuză medii de neglijență și susțin că tânărul a murit din cauza lor.

Cântăreț decedat după operație

Adrian a ajuns la Spitalul Județean din Arad în cursul nopții de luni spre marți, săptămâna aceasta. Ajuns la spital, tensiunea tânărului era foarte mică, iar la acel moment medicii i-au pus diagnosticul de ocluzie intestinală depășită, conform playtech.ro. Interpretul de muzică populară ar fi fost în infarct mezenetric.

Medicii au decis că trebuie operat de urgență. Din păcate, după ce a fost scos din sala de operație, tânărul de doar 25 de ani a decedat. Adrian Bâc era unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din zona Banatului. Una dintre rude a povestit pe Facebook momentul tragic. Aceasta îi acuză pe medici de malpraxis.

S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală. Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit (…) că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine). Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de patru ore după deces”, a scris aceasta pe Facebook, conform playtech.ro. 

Medicii susțin că au făcut tot posibilul să îi salveze viața 

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Județean, medicii nu mai aveau ce să îi facă. Tânărul a ajuns în stare de şoc, starea sa fiind foarte gravă. A intrat de urgenţă în sala de operaţie, dar cu toate strădaniile medicilor tânărul nu a mai putut fi salvat. Muzicantul a decedat după patru ore pe ATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.