copil posedat
Jandarmii arădeni au fost solicitaţi să intervină, duminică, în jurul orei 13,00, în zona Spitalului Judeţean, unde un bărbat a provocat mai multe stricăciuni în locuinţa surorii sale.
În fapt, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj în zona unui imobil de locuințe situat în Piața Spitalului din municipiul Arad.
“Colegii mei, ajunși de urgență la adresa precizată, au identificat-o pe cea care a făcut apelul, o femeie în vârstă de 50 de ani, aceasta reclamând faptul că, pe fondul unor neînțelegeri și ca urmare a unui conflict iscat între fratele ei și fiul ei, mobilierul de bucătărie și mai multe seturi de veselă i-au fost distruse. Fratele femeii a fost depistat, de către jandarmi, la scurt timp, în zona Parcului Europa din municipiu”, preciza mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
Persoanei în cauză, Claudiu P., în vârstă de 48 de ani, i s-a adus la cunoștință faptul că împotriva lui a fost depusă plângere și au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de distrugere.

Recomandările redacției