bataieDe la bal, la spital, cam pe acest principiu au gândit trei tineri din Ineu. Aceştia s-au întâlnit ieri la orele prânzului într-un local din oraş pentru a sta la poveşti şi pentru a bea o cafea, dar de la o neînţelegere între aceştia s-au încins spiritele, poate chiar prea tare aşa că s-au luat la bătaie.
Între cei trei s-au împărţit pumni şi picioare, s-au aruncat vorbe grele iar conflictul a fost aplanat cu greu.
O tânără de 19 ani, din local, martoră la incident a fost cea care a sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor dar şi pe cel al medicilor deoarece toţi ce implicaţi au suferit răni.
Aceştia au ajuns la spitalul din Ineu pentru investigaţii iar acolo cadrele medi­cale au decis ca unul dintre ei să fie trimis de urgenţă la Arad din cauza rănilor serioase. Câteva ore mai târziu, un altul a fost trimis tot la spitalul judeţean. Cert este că toţi au suferit răni mai mult sau mai puţin grave şi vor mai rămâne câteva zile sub supraveghere medicală. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs scandalul din bar şi care a fost motivul pentru care cei trei s-au luat la bătaie. În plus, oamenii legii urmează să stabilească şi cine trebuie tras la răspundere pentru cele întâmplate.

Recomandările redacției