(Update) Scandal și focuri de armă trase în Aradul Nou

0
1123

UPDATE Polițiștii au comunicat exact felul în care s-a petrecut scandalul și de unde proveneau focurile de armă trase în Aradul Nou. Mai exact, este vorba despre un conflict care a izbucnit în mijlocul zilei și la care au luat parte șapte persoane. 

„Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii de ordine publică din municipiu au fost solicitați prin SNUAU 112 să se deplaseze la un imobil de pe raza municipiului, întrucât s-ar fi tras mai multe focuri de armă. A fost solicitată echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au constat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni de 20, 30 și 39 de ani și alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, din județul Timiș și județul Arad. Unul dintre participanți, de 22 de ani, din Arad ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanții la scandal”, a transmis Claudia Iuga, Purtător de Cuvânt IPJ Arad. 
Chiar mai mult de atât, în urma controlului efectuat în imobilul în fața căruia a avut loc incidentul au fost depistate și indisponibilizate două încărcătoare, unul cu 17 cartușe cu capse nepercutate, calibrul 380 PPU, și celălalt cu două cartușe de același calibru. Desigur, toate persoanele implicate în incident au fost conduse la sediul Poliției în vederea audierii.
„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea stabilirii vinovăției celor implicați și luarea măsurilor legale care se impun. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, au mai transmis polițiștii. 

Din informațiile noastre, se pare că un scandal pe o stradă din Aradul Nou a degenerat în așa fel încât s-a ajuns la focuri de armă.

Cu toate că momentan informațiile nu sunt sigure, scandalul pare că ar fi fost cauzat de mai multe persoane de etnie rromă.  Persoane aflate în apropierea locului în care a avut loc cearta ar susține că unul dintre protagoniști ar fi scos arma și ar fi tras, în aer sau cu o țintă precisă, nu știm momentan. 

Polițiștii se află la fața locului și au demarat cercetări pentru a afla cu exactitate motivul scandalului și care este adevărul în cazul focului de armă. 

Revenim cu mai multe informații

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.