Mijloacele de transport în comun au fost și vor rămâne un lucru de care arădenii se vor plânge mereu.

Cele mai multe probleme sunt cele ale defecțiunilor constante, dar și a condițiilor care nu se ridică la nivelul așteptărilor celor care circulă constant cu tramvaiul sau autobuzul.

De această dată este vorba despre tramvaie și ceea ce s-a întâmplat în cursul zilei de luni într-unul dintre ele.

Luni, în jurul orei 19, cunoscutul și favoritul călătorilor, tramvaiul Imperio, i-a așteptat pe cei care circulau pe acea rută cu o surpriză nemaîntâlnită. Se pare că un călător care nu și-a mai putut stăpânii nevoile a considerat că poate să își facă treaba exact în mijlocul tramvaiului.

Se pare că, spre surprinderea tuturor, cineva a decis să nu mai aștepte până acasă și a făcut lipsa mare în tramvai. Vatmanul a fost anunțat și și-a cerut retragerea în depou pentru a putea fi curățat tramvaiul, cererea fiindu-i refuzată, acesta trebuind să își continue drumul, iar la capătul liniei să se pună chiar el să curețe.

Autorul nu este cunoscut momentan și nici nu se știe exact dacă acesta va fi prins vreodată și sancționat pentru ceea ce a făcut, dar toată povestea a ajuns pe rețelele de socializare în speranța că cineva se va uita pe camerele de supraveghere din tramvai care se presupune că funcționează și va fi prins cel care a făcut astfel de gest.

 

Sursa

Recomandările redacției