tirPrintr-o spaimă cumplită au trecut proprietarii unei locuinţe din Săvârşin. În cursul zilei de sâmbătă aceştia s-au trezit cu un tir „parcat” neregulamentar în faţa locuinţei lor. Se pare că totul s-a întâmplat după o manevră greşită a şoferului român de tir.
La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii care au deschis imediat o anchetă. Din primele cercetări ale oamenilor legii se pare că şoferul român al tirului încărcat cu bare de aluminiu a intrat într-o depăşire neregulamentară a altui tir şi nu a mai putut reveni pe banda sa de mers iar astfel a pierdut controlul volanului şi s-a oprit în momentul în care mai avea puţin şi intra într-o locuinţă de pe marginea drumului.
Din fericire însă, incidentul s-a încheiat cu bine, înainte de a se produce nici un fel de daune materiale ori victime, pentru că nimeni nu a fost rănit.
Poliţiştii au rămas la locul incidentului până în momentul în care au apărut echipele de intervenţie care au ajutat la îndepărtarea tirului de pe partea carosabilă. Între timp, circulaţia nu a fost oprită dar s-a desfăşurat cu dificultate pe un singur sens de mers până la eliberarea şoselei.

Recomandările redacției