Ca și Cermeiul, și Crișul Chișineu-Criș și-a întâlnit, sâmbătă, în amical, adversara, din ultimul meci oficial al anului 2019. De data aceasta, meciul s-a jucat la Timișoara, iar băieții lui „Știli” au câștigat din nou în fața celor de la Fortuna Becicherecu Mic și tot cu un gol diferență.
După 2-1 a fost 3-2, cu mențiunea că tot timișenii au fost în față pe tabelă, iar cei de la Crișul au fost cei au revenit.
Cum s-au marcat golurile:
1-0: Corner bătut la colțul scurt, retrimis pe lung, de unde Silaghi a pus latul
1-1 Marian Codrea înscrie după o combinație cu Susan
2-1 Centrare din lovitură liberă a lui Radu și Oneț machează cu capul din 8 merti
2-2 Al. Ciornei bate bine o lovitură liberă și Pavel șterge cu capul mingea din 8 metri, trimițând-o în plasă
2-3 Recuperare Piț la mijlocul terenului, urmată de un lob perfect peste Costoaie de la 30 de metri.
Promovată în vară, Fortuna a avut un parcurs bun în prima parte a sezonului în Liga
a III-a, după care a slăbit ritmul și a terminat anul pe locul 9 în seria a IV-a. „Un meci de antrenament bun, pe un teren acceptabil. Am făcut multe greșeli individuale, mai ales la goluri. Mai avem două jocuri de pregătire săptămâna viitoare și reluăm cu încredere jocurile pe puncte”, a spus Elty Neagoe, directorul sportiv al timișenilor.
La Crișul nu a apărut pe teren Balla, care se confruntă cu probleme de ordin medical și are program de pregătire separat. „Meci destul de bun, cu mult efort din partea ambelor formații, desfășurat pe un teren foarte bun pentru această perioadă. Ca aspecte negative ar fi cele două goluri luate din faze fixe, dar avem timpul necesar să mai remediem până începem. Important este ca jucătorii să fie feriți de accidentări în această perioadă. Ultimele jocuri le-am jucat pe iarbă naturală, pentru că este important pentru următoarea perioadă. Încheiem pregătirile sâmbăta viitoare, acasă cu Frontiera Curtici”, a menționat și Adi Abrudean, tehnicianul Crișului.
Formații: Becicherecu: Culda – Hodiș, Soare, Oneț, Andrei – Radu, Zurbagiu, Oancea, Cluci – Silaghi, Anagor. Au mai jucat: Costoaie – Toma, Roșie, Centea, Giuricici, Gălățan, Leucean, Stănilă, Ferțu, Bostan.
Crișul: Zamfir – Ciornei, S. Sabău, Nistor, Mario Codrea – Piț, Mihuța, Al. Pavel, Susan – Modan, Marian Codrea. Au mai intrat: Pășcălău – Onuțan, Teședan, Suslak, Clej, Ember, Lazăr.

Recomandările redacției