Scenariul roșu, prelungit în Dieci, Sebiș și Ineu

0
316
Dieci are parte de restricții zilnice

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a actualizat, marți, scenariile din județul Arad, în funcție de incidența infectării cu Sars-CoV-2.

Nicio nouă localitate nu a intrat în scenariul roșu, însă acesta a fost prelungit în Dieci, Sebiș și Ineu. Pe  „lista roșie” sunt 21 de localități.

Livada, Almaș și Felnac au ieșit din scenariul roșu și au intrat în cel galben, cu o incidență între 1,5 și 3/1000 de locuitori. A fost depășită incidența de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori, fără a depăși incidența de 3 cazuri/1000 de locuitori în Pleșcuța, Beliu, Iratoșu. Incidența s-a menținut în același interval în Zădăreni și Vladimirescu. De miercuri, pe „lista galbenă” sunt 26 de localități.

A scăzut sub pragul de 1,5 cazuri/1000 de locuitori incidența din  Birchiș, Socodor, Vârfurile și  Olari. Aceste localități intră, de miercuri, în scenariul verde. Pe „lista verde” sunt 31 de localități.

Restricții suplimentare

Față de situația înregistrată la data de 26.04.2021, incidența cazurilor COVID-19 a scăzut sub 3,5/1000 locuitori în localitatea Hășmaș, care scapă astfel de restricțiile de weekend.

Localitățile care au restricții de weekend sunt, marți, Moneasa, Șagu, Bârzava, Dezna, Macea, Vinga și Chișineu-Criș.  Restricții zilnice au localitățile Dieci și Săvârșin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.