Scene de coșmar la Arad: și-a înjunghiat soția, după care s-a aruncat de la etajul patru

0
7823

Astăzi, în jurul orei 14,20, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) de pe raza municipiului, în cartierul Aurel Vlaicu, la „A-uri”. 

S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului. Tragedia este cu atât mai mare cu cât copilul celor doi, un băiat de 12 ani, a asistat la întregul incident și el a fost cel care și-a anunțat bunicul, tatăl bărbatului mort, asupra celor petrecute. Se pare că femeia, în vârstă de 46 de ani, și-a părăsit soțul în urmă cu câteva zile și s-a întors pentru a-i face de mâncare copilului. Atunci, între ea și soțul ei a izbucnit o ceartă, a cărui deznodământ este tragic. 

Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Se pare că starea femeii este destul de gravă, dar are șanse de supraviețuire. „Femeia are plăgi multiple prin tăiere, dar este conștientă și este în curs de investigare”, ne-a declarat Simina Roz, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean Arad.

S-a constituit echipa operativă, care în aceste momente efectuează cercetarea la fața locului.

„Din primele verificări, între cei doi soți nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiind cauzat de un conflict spontan. Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment”, ne-a informat Claudia Iuga, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.