Scene de coșmar trăite de către doi soți din Lipova. Un cioban a intrat peste ei cu cuțitul

0
428

 Un cioban a intrat peste ei în gospodărie și i-a amenințat cu un cuțit

O familie din Lipova a trăit scene de coșmar după ce un cioban a sărit gardul gospodăriei acestora cu un cuțit de bucătărie în mână și apoi a început să îi amenințe.
Incidentul ar fi avut la bază o dispută mai veche dintre cioban și familia respectivă, privind accesul pe un teren.

 

Speriați, cei doi soți au sunat imediat la 112, fiind direcționat un echipaj de Jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Lipova, care a ajuns în scurt timp la adresa indicată. Bărbatul, văzând că proprietarii au sunat la 112, a luat-o la fugă într-o direcție necunoscută. Cu semnalmentele primite de la părțile vătămate, jandarmii au plecat în căutarea agresorului și în scurt timp a fost identificat într-o zonă apropiată de locul unde s-a petrecut fapta.

 

Persoana identificată de către jandarmi, un bărbat de 49 de ani din Lipova, nu a putut da explicații cu privire la fapta săvârșită deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit asupra bărbatului un cuțit identic cu cel descris de către părțile vătămate, fiind ridicat mijloc material de probă.

 

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințarea, conform Codului Penal.

 

Actele de sesizare și cuțitul au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.