Scene incredibile în parcul din Orțișoara, în amiaza mare: un bărbat a agresat sexual un fost elev de-al său

0
362

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a dispus joi punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, constând în aceea că inculpatul în data de 22.06.2021, în jurul orei 13:30, în timp ce se afla pe o bancă din parcul central al comunei Orțișoara, prima localitate din județul  Timiș, după Arad, a agresat sexual un minor, în vârstă de 15 ani. Bărbatul l-a atins  în mod repetat în zona intimă și l-a sărutat în zona gâtului, profitând astfel de imposibilitatea minorului de a exprima un consimțământ valabil și de antecedentul vârstei, calitatea de fost cadru didactic și disproporția de forță fizică a inculpatului față de minor.

„La data de 09.07.2021 Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Timișoara cu o propunere de arestare preventivă a inculpatului“, a declarat Ciprian Pelmuș, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara. 

Prin încheierea din data de 09.07.2021 a Judecătoriei Timișoara s-a admis propunerea parchetului și s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.