Schimb de roluri la Cluj: „Să fim noi Mediașul de la Arad!”

0
153

utamedChiar dacă UTA propune o echipă cu mulți țineri, cu siguranță nu se apropie de media scăzută de vârstă a celor de la Universitatea Cluj. Marius Popescu antrenează, practic, o „grădiniță”, cel experimentat jucător al „șepcilor roșii” având 22 de ani, respectiv mijlocașul dreapta Kovacs.
Utiștii știu și ei lucrul acesta și au făcut o pregătire specifică. „Chiar am făcut un joc școală cu tinerii noștri, pentru că pun osul, aleargă mult și vor să demonstreze că au valoare. Asta ne va aștepta și la Cluj, adversarul se va agăța de orice minge, e ceea ce ştie să facă mai bine o echipă foarte tânără. Noi trebuie să ne facem simţită prezenţa prin jucătorii cu experienţă, aşa cum Mediaşul a făcut-o la noi”, a precizat Cristi Todea. Noul „secund” al „Bătrânei Doamne” a spus că revederea cu foștii colegi a fost tristă, prin prisma faptului că Mediașul s-a impus la Arad.
„Sperăm să fim noi mai pragmatici la Cluj. Clujenii vor da totul pe teren. Eu sper, la sfârșit, să fim cei care iau punctele”, a adăugat și Sorin Botiș, experimetatul căpitan al Campioanei Provinciei.
Meciul dintre Universitatea și UTA se dispută sâmbătă dimineața (ora 11) pe „Cluj Arena”. Suporter Club anunță că cei care vor să asiste la meciul de pe Someș se pot înscrie pentru deplasarea cu autocarul la numerele de telefon: 0724-295140 sau 0722-725081, pe pagina de facebook a Suporter Club UTA, ori la adresa de mail suporterclubuta@yahoo.com. Plecarea va fi sâmbătă, 4 septembrie 2015, ora 4.00, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA). Pentru deplasarea cu autocarul, înscrierea este obligatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.