Şcoala de Vară şi Grădiniţa Culturală ale CCJA au parte de un număr record de înscrieri

0
410

scoala

Val de înscrieri la Şcoala de Vară a Consiliului Judeţean. Un număr record de peste 1.000 de copii şi tineri s-au înscris la cursurile Şcolii de Vară.

Devenită tradiție, Școala de Vară organizată în fiecare an în perioada estivală atât în municipiul cât și în județul Arad stârneşte interesul copiilor și adulților care doresc să fie instruiți în domenii de activitate precum jurnalism, teatru, dans tradițional și modern, artă fotografică, pictură sau eco-artizanat.

În acest an, s-au înregistrat 1.250 de înscrieri la cursurile susținute  în Arad și în localități din județul Arad, precum Chișineu Criș, Curtici, Ineu, Pecica, Pâncota şi Sântana. Cursanţii vor fi instruiţi de către profesori şi specialişti în domeniile de predare.

Grădiniţa Culturală, inspirată din proiectul Şcoala de Vară şi deschisă acum un an la sediul Centrului Cultural Județean Arad, se adresează celor mai tineri dintre membrii comunității noastre, preșcolarii.

Chiar dacă a trecut doar un an de când aceasta și-a deschis porțile, „piticii” noștri arădeni participă în număr tot mai mare la activitățile dedicate lor, oferindu-le astfel posibilitatea să își dezvolte abilitățile creative sub atenta îndrumare a personalului didactic profesionist. Şi la activităţile grădiniţei s-au înscris 200 de copii.

Atât cursurile desfăşurate în cadrul Şcolii de Vară, cât şi în cadrul Grădiniţei Culturale sunt gratuite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.