Şcoala din Ghioroc se mândreşte cu multe realizări

0
580

Şcoala din Ghioroc are o tradiţie în a produce elevi eminenţi de-a lungul timpului, anul acesta de asemenea nu s-a lăsat mai prejos având nu mai puţin de 13 elevi din clasele V-VIII la olimpiade şcolare la diferite discipline de învăţământ.
Astfel, din clasa a V-a au parti­cipat cinci elevi la olimpiadă, trei dintre ei optând pentru disciplina limba şi literatura română, Emma Crihan şi Roxana David şi Iulia Ionescu care au participat şi la olimpiadele de matematică şi religie ortodoxă, Iulia Ionescu, luând menţiunea la faza jude­ţeană la olimpiada de religie ortodoxă. Beniamin Culda şi Paula Iordache au participat la olimpiada de religie penticostală. De asemenea Beniamin a parti­cipat şi la cea de matematică.
Din clasa a VI-a au fost trei elevi care au participat la olimpiadele de limba şi literatura română şi matematică: Rareş Suciu şi Luiza Orban la ambele discipline şi Darius Mocan doar la matematică.
Clasa a VII-a a fost reprezentată de doi elevi: Alexandra Bradin la olimpiada de matematică şi Ovidiu Vărşăndan la trei discipline: matematică, geografie şi limba şi literatura română.
Din clasa a VIII-a au reprezentat la olimpiade şcoala din Ghio­roc Anemona Selegean la disciplinele limba şi literatura română şi matematică, Natalia Gabor la olimpiada de istorie şi Rareş Stanciu la olimpiadele de limba şi literatura română, istorie şi matematică unde s-a clasat la toate cele trei pe locul patru pe judeţ.
De asemenea la împlinirea a 166 de ani de la naşterea poetului naţional Mihai Eminescu în cadrul şcolii din Ghioroc a avut loc cu această ocazie un simpozion de poezie şi de desen susţinute de către elevii şcolii coordonaţi de către cadrele didactice ale unităţii de învăţământ din comună.
„Ne mândrim cu elevii şcolii din comuna noastră, o şcoală cu elevi excepţionali, dovadă sunt cei 13 care au participat la olimpiadele diferitelor discipline şcolare. Le ţinem pumnii şi pe viitor acestor copii care aduc fală comunităţii noastre. De asemenea felicit şi cadrele didactice pentru munca depusă“, a declarat primarul comunei, Corneliu Popi-Morodan.
(E.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.