Tinerii arădeni care îşi doresc o vacanţă activă, pot alege Școala de Vară. Este vorba de o şcoală în cadrul căreia se organizează jocuri, concursuri, ateliere şi se fac diferite cursuri.
Chiar dacă este vacanţa mare, Scoala Gimnazială Aurel Vlaicu Arad primește încă elevi și este gazda a numeroase  activități  reunite sub numele „Școala de Vară- un program inedit între ofertele școlilor arădene”.
Proiectul a venit în întâmpinarea celor care doresc o vacanță activă, oferind comunității din care face parte, o gamă diversă de cursuri de vară. Activitățile sunt destinate tuturor elevilor care doresc să-și diversifice programul de vacanță  cu jocuri sportive, concursuri, cluburi de lectură, cursuri de dans popular, de limbi străine, muzică, pictură, ateliere artistic – plastice, origami și multe altele. Diversitatea activi­tăților este susținută și de desfășurarea acestora în limbile română, maghiară, germană și engleză. Astfel, tinerii arădeni îşi pot pune în valoare talentul şi imaginaţia. „Mie mi-a plăcut în această săptă­mână la Clubul de lectură. Cartea pe care am citit-o a fost grozavă și mi-a plăcut să completez Jurnalul de lectură”, spune Ardelean Christina, elevă în clasa a III-a B. Elevii interesaţi se pot înscrie încă la cursurile şcolii de vară.

Recomandările redacției