scoalaVacanța s-a terminat și de ieri copiii școlari au reînceput școala. Chiar dacă n-o declară tot timpul, primarul din Vîrfurile, Radu Giurgelea acordă un sprijin susținut acestei instituții, în întregul ei.
Directoarea Școlii Gimnaziale Vîrfurile, profesoara Dorica Dragoș ne întărește spusele. „Așa ar trebui să fie peste tot școala cum este la Vîrfu­rile: o instituție prioritară. Și atunci altfel ar arăta și re­zultatele copiilor și pot spune că și viața noastră a tuturor s-ar schimba sigur în bine“, aprecia directoarea din Vîrfurile.
Marea tristețe a tuturor – copii și cadre didactice, deopotrivă – a fost că, deși suntem în plină iarnă… calendaristică, până acum n-a fost zăpadă, decât câteva fulguieli. „Copiii s-au bucurat de aceste sărbători dar era și mai mare bucuria dacă ar fi fost zăpadă. În altă ordine de idei vreau să sub­liniez că avem o foarte bună colaborare cu Primăria, primarul îngri­jindu-se de toate condițiile. Avem lemne destule, centrala de încălzire funcționează în parametri, microbusele ajung la timp și în siguranță, to­tul e în regulă. Pe de altă parte vreau să menționez că și frecvența este bună la școală: nu avem probleme cu absenteimul și aceasta dovedește că și între părinți și Școală este, de asemenea, o bună colaborare. Prin urmare sunt cele mai favorabile premise ca acești copii să aibă bune rezultate și bune șanse în următoarele etape școlare“ ne spunea, cu optimism, profesoara Dorica Dragoș.

Recomandările redacției