Școlile din Arad vor fi verificate de un fost manechin de lenjerie intimă

2
4403

Noul președinte interimar al ARACIP ( instituția care acreditează și autorizează toate școlile și grădinițele de stat și particulare) va fi șeful Casei Corpului Didactic Iași, fost fondator Pro România Iași și manechin, Silviu Iordache, potrivit informațiilor Edupedu.ro.

Iordache va ocupa scaunul lăsat liber de Alina Paraschiv; aceasta demisiponând pe 31 august din funcția de președinte al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), la doar o lună după ce fusese numită. 

Silviu Iordache este profesor de geografie la Colegiul „Emil Racoviță” din Iași, a fost profesor de religie, învățător, dar  și manechin pentru colecțiile de modă ale designerului Cătălin Botezatu, după cum a declarat într-un interviu pentru adevărul.ro.

„Am prezentat la început colecţii de lenjerie intimă pentru Cătălin, dar apoi am discutat cu el şi i-am explicat că acum am şi eu un statut pe care trebuie să-l respect. A înţeles. De obicei aleg ce îmbrac atunci când urc pe scenă. Am încercat mereu să fiu decent”, spunea acum câțiva ani  profesorul Iordache.

 „Când eram student, plecam vineri şi mă întorceam duminică seara de la prezentări. Acum sunt foarte puţine prezentări, iar în Moldova şi mai puţine. (…) Bărbaţii pot să prezinte şi la 50 de ani, dar eu văd modelling-ul ca pe un al doilea job. Vreau să fiu profesor”, declara Silviu Iordache, pentru adevărul.ro.

 

Foto: adevărul.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.