Scor alb în repetiția cu Kolubara Lazarevac, pentru mult așteptatul derby cu Rapid

0
374

Noua arenă „Francisc Neuman” a fost gazdă a primului meci internațional de pe stadionul inaugurat anul trecut. UTA a făcut repetiție cu sârbii de la FK Kolubara Lazarevac, sâmbătă de la ora 19 pentru derby-ul de mare tradiție dintre UTA și Rapid.

Cei aproape 3000 de fani ai „Bătrânei Doamne” prezenți la meci nu au făcut atmosfera obișnuită de la meciurile pe puncte, însă nici partida nu a fost una foarte interesantă.

Prima repriză a fost una cu multe faze și ocazii foarte bune pentru UTA, însă elevii lui Balint nu au forțat poarta sârbilor. Fără internaționalii UTA-ei, Vukcevic, Baravykas și Miculescu meciul a fost unul destul de palid fără prea multe forțări. Drept dovadă prima repriză s-a încheiat cu scor alb.

Nici în repriza secundă lucrurile nu au fost atât de strălucite, însă probabil utiștii nu au încercat mai mult tocmai pentru a evita posibile accidentări. Iar tabela finală a partidei dintre cele două echipe a arătat scorul 0-0. Astfel, repetiția pentru partida cu Rapid nu a fost una atât de reușită însă cu siguranță în meciul cu formația bucureșteană utiștii vor arăta mult mai mult, când cele 8500 de locuri disponibile vor fi pline.

Formații:

UTA: Balauru – Tomozei, Erico (46 Medjimorec), Benga (60 Ilie), Shlyakov – Passaglia (60 Batha), Isac (46 Vorobjovas) – Antal (60 Bustea), Ubbink (85 C. Mihai), Roger (76 Mercioiu) – Dangubic (46 Hora). Antrenor: Laszlo Balint

Kolubara: Puletic – N: Stankovic, Stojanovic, N. Vasiljevic, Marjanovic- Nikolic, Petronijevic – Simic, Milisavlijevic, Andric – Djuranovic. Au mai jucat: Stanivukovic – Pecelj, Bakic, Vucetic, Loncar, Dokic, Mladenovic, Dobrijevic, Velikic, Kokovic, A. Jovanovic. Antrenor: Dejan Đurđević

Arbitri: Ovidiu Hațegan – Alina Mihoc și Lucian Berariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.