Scotea gunoiul din pubele și îl arunca pe stradă

0
761
În noaptea de 29 iulie 2021, urmare a activității de monitorizare video a unei platforme gospodărești din zona centrală a orașului, operatorul Serviciului Dispecerat și Monitorizare din cadrul Direcției Generale Poliția Locală a surprins un individ care scotea deșeuri din pubele și le arunca pe domeniul public.
În cel mai scurt timp a fost alertat echipajul Serviciului Ordine Publică și Circulație 1, care, în jurul orelor 01:00, s-a mobilizat, identificând persoana în cauză.
Bărbatul în vârstă de 59 de ani, ce luase la rând să răscolească platformele de pe stradă, lăsând în urma sa un peisaj care aduce atingere normelor de comportament și civilizație a concetățenilor a fost îndrumat să curețe perimetrele în care a făcut mizerie și să pună înapoi în pubele deșeurile aruncate la întâmplare.
„Sancțiunea pentru faptele mai sus descrise este prevăzută de Hotărârea de Consiliu Local al Municipiului nr. 162/2006 privind gospodărirea municipiului Arad și s-a aplicat o amendă contravențională de 2.000 lei”, au declarat reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Arad (DGPL Arad). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.