vadimDOMNILOR PARLAMENTARI, DOMNILOR GUVERNANŢI,

 

Vedem la posturile TV că problema principală de care se ocupă „ALEŞII” noştri este legalizarea prostituţiei.

Ce face în acest sens Ministerul Învăţământului ? Ce educaţie dă copiilor despre această meserie ( cea mai veche din lume) de care este plină presa şi programele TV.?

Ministerul Sănătăţii, prin vocile mai multor medici, susţine legiferarea prostituţiei. Oare vor beneficia de venituri mai mari medicii care vor consulta sau trata pe profesionistele amorului liber ?

Am văzut cu stupoare la TV (nici nu-mi vine să cred) o anchetă în care sunt implicaţi parlamentari pentru abuzuri sexuale cu prostituate şi cu minore (12 ani). Aceştia mai pot fi numiţi oameni ? Mai pot ei să ne conducă şi să ne privească în ochi ? Oare dacă copiii lor ar fi fost abuzaţi sexual ce ar fi făcut ? Nu le-a fost milă de aceşti copii care se zbăteau în mâinile lor ?

Vedem deseori cazuri cu studente eminente (de nota 10) care se prostituează pentru supravieţuire. Întrebate, au spus: „Nu am bani pentru cursuri, cazare, hrană, sunt obligată să-mi vând corpul, să am din ce trăi”.

Femei mature cu copii, din lipsa banilor fac acelaşi lucru pentru a-şi întreţine familia, şi nu din plăcere, ci din cauză că după 35-40 de ani nu le mai angajează nimeni, spunându-le că :”nu mai au aspect comercial”, şi bărbaţii care au depăşit vârsta de 55 ani nu sunt angajaţi, răspunzându-le:”să-şi facă garsonieră la cimitir”.

Cum acţionează Ministerul Muncii în asemenea condiţii ?

Cine se opune legiferării acestei meserii? În primul rând BISERICA şi PARTIDUL ROMÂNIA MARE, prin vocea d-lui CORNELIU VADIM TUDOR, care a vorbit în acest sens şi la Parlamentul European de la Bruxelles.(unii Parlamentari spuneau că cadrele didactice şi sistemul sănătăţii sunt neproductivi, în care domnia sa, CORNELIU VADIM TUDOR a spus: „dascălii produc valori, iar medicii salvează vieţi omeneşti, în aceasta constă producţia dânşilor).

 

Scrisoare deschisă către liderii Uniunii Europene şi către colegii mei din Parlamentul European

          Doamnelor şi domnilor,

          Vă scriu în calitate de membru al Comisiei de Cultură, Învăţământ şţi Sport, dar şi al Comisiei de Politică Externă din Parlamentul European. Efectiv, vă rog să ieşiţi din starea de „dolce farniente” a vacanţei şi să luaţi aminte la acest semnal de alarmă. Foarte mulţi dintre voi aveţi copii (ca şi mine, de altfel) şi nu cred că

v-ar plăcea ca ei să fie arestaţi şi duşi cu dubele Poliţiei şi Procuraturii, anchetaţi şi percheziţionaţi corporal! Ei, bine, la aceste umilinţe terifiante sunt supuşi, chiar în aceste zile, sute de copii şi adolescenţi din România, acuzaţi că ar fi dat mită câţiva nenorociţi de euro, unor profesori pentru a trece Examenul de Bacalaureat.

 De acelaşi tratament aberant au parte şi sute de profesori, din toată ţara. Nu vreau să justific, sau să acord circumstanţe atenuante corupţiei, dimpotrivă – dar, în România, un  profesor are un salariu mediu de 4 ori mai mic decât are un procuror.

          Sărăcia face ravagii. După ce că sunt înfometaţi, profesorii mai sunt şi trataţi ca nişte criminali. Spectacolul e de o josnicie fără precedent ! O ţară întreagă priveşte, înmărmurită, cum nişte brute bine hrănite îi lovesc pe părinţii copiilor, arestându-l, sechestrându-i şi anchetându-i pe elevi şi pe dascăli.

 

                                                                   Dr.CORNELIU VADIM TUIDOR,

                                                                  Membru al Parlamentului European

                                                        (Comisia de Cultură, Învăţământ şi Sport şi

                                                                           Comisia de Politică Externă),

                                       Membru al Academiei Mondiale Albert Schwreitzer,

                                                      Membru al Academiei Tiberine, din Roma

                                                                                      Bucureşti, 5 iulie 2013

 

Deputatul Silviu Prigoană, susţinător înfocat al legiferării prostituţiei, a divorţat de 4 ori şi s-a recăsătorit cu aceeaşi femeie. Probabil că dacă ar fi avut acces la o profesionistă a amorului liber, contra cost (eventual de 14 ani), ar fi evitat această mascaradă de râsul lumii cu divorţuri şi recăsătoriri.

–         Din lipsă de bani guvernanţii noştri „iubiţi” vor să legifereze prostituţia pentru a pune biruri pe cea mai veche meserie din lume.

–         Au distrus industria textilă, alimentară şi pe cea uşoară unde lucrau sute de mii de femei, dispărând astfel locurile de muncă.

–         Apare, din nenorocire pentru neamul românesc, fenomenul analfabetismului care duce printre altele la creşterea criminalităţii, a proxenetismului şi a prostituţiei în rândul tineretului.

–         Cresc cazurile de trafic de carne vie, fetele din România chiar şi minore sunt duse peste hotare şi vândute sau exploatate sexual de clanuri organizate de proxeneţi.

–         Ca urmare a politicii „înţelepte”,de 24 de ani care au fost la guvernare, privitor la reducerea salariilor bugetarilor, profesori, medici, poliţişti, aceştia din urmă nu vor mai fi motivaţi să apere populaţia de tot ce se întâmplă rău în societate.

–         Pe dl.deputat Silviu Prigoană, care a propus legiferarea prostituţiei, îl rugăm să răspundă la câteva întrebări:

–         La ce vârstă se vor face angajările?

–         La ce vârstă se vor pensiona?

–         Ce program de muncă vor avea? (câte ore/zi)

–         Pe ce bază se stabileşte remunerarea lunară?

–         În ce categorie de muncă vor fi încadrate?

–         Cine le plăteşte C.A.S.-ul?

–         Clienţii vor plăti şi T.V.A. şi cât?

–         Cine controlează veniturile încasate şi cine le contabilizează?

–         Cine va răspunde în faţa guvernului de această „productivă activitate?”

–         Tot Silviu Prigoană a afirmat faptul că întreţinerea Casei Poporului necesită sume foarte mari, propunând schimbarea destinaţiei acesteia. Oare, în mintea-i bolnavă nu ar dori să facă un bordel naţional din palatul construit prin munca şi sudoarea întregului popor, a mii şi mii de muncitori, militari, etc.

–         Beneficiarii luxului şi confortului acestei clădiri monument sunt „aleşii” poporului nu duc lipsă de nimic.

În campania electorală aţi promis d-lor guvernanţi: salarii mărite cu până la 50% în învăţământ şi sănătate; şcoli şi spitale bine dotate şi utilate după norme Europene; transportul elevilor gratuit la distanţă. Nu v-aţi ţinut de cuvânt, traiul de zi cu zi a medicilor şi cadrelor didactice este sub orice critică şi ne mirăm că apar fenomene de corupţie în rândul lor.

Domnilor guvernanţi! Daţi-le ce le-aţi promis acestor oameni şi ţineţi-vă de cuvânt! După aceea puteţi emite pretenţii de moralitate. Nu-i mai jigniţi pe aceşţi oameni în mass-media, ci sprijiniţi-i să-şi poată desfăşura activitatea în bune condiţii.

Medicii specialişti în spitale trebuie să aibă maşini de intervenţie ca să poată răspunde prompt atunci când sunt solicitaţi.

Ar fi multe de spus pe această cale, dar mă limitez la atât.

Domnilor guvernanţi, suntem siguri că în situaţia în care a ajuns România sunteţi direct răspunzători.

 

Cu deosebită stimă şi respect,

vă rog să primiţi această scrisoare, din vestul ţării.

 

 

           Plut.adj.Cristea Ilie

                                                                            

 

PS: Într-o ţară,  exemplul personal sunt guvernanţii, politicienii, iar într-o localitate primarul, dascălul şi popa. Vă rog să ne spuneţi domnilor guvernanţi ce exemplu poate lua tânăra generaţie de la dumneavoastră, când majoritatea dintre dumneavoastră care apăreţi la TV aveţi dosare penale, ar fi multe de spus dar lăsăm să le comenteze cititorii (fără comentarii).

Recomandările redacției