Scrisori de la cititori: Valoarea profesională, monedă rară

0
515

La sfarsitul lunii aprilie,  am fost diagnosticata de colecistita cronica litiazica , apoi, la inceputul lunii mai, s-a efectuat operatia de colecistectomie la Spitalul Judetean Arad . Auzisem „de bine” despre acest spital şi tocmai de aceea am mers la o doamnă doctor la care fusesem indrumata . Cu toate că unii pacienţii o lăudau, dupa o mica discutie purtata am decis să caut alt doctor ! Ironia si felul in care am fost tratata ca pacienta obeza m-au facut sa renunt .
Alegerea medicului este o problemă importantă. Ca pacient, mai presus de orice, ai nevoie de încredere în doctor. Am apelat la domnul doctor Cleescu Sorin, care dincolo de kilogramele mele multe a vazut pacientul suferind ! Dupa o discutie purtata atat de amiabil si de placut, am stiut ca EL va fi doctorul care ma va opera ! Operaţia a necesitat un efort deosebit. Datorită priceperii şi implicării acestui doctor Cleescu, ale doamnei anestezist Albu, ale doctorului Blidar si ale asistentelor, am trecut cu bine peste o situaţie foarte complicată, Am înţeles că Dumnezeu ni-i trimite pe îngerii săi pentru a ne ajuta atunci când speranţa noastră devine foarte mică. Pentru mine domnul doctor Cleescu este mâna lui Dumnezeu, care, împreună cu întregul personal – asistente (doamna Iluta, Aurora, Paula, Oli) şi infirmiere- al secţiei  de chirurgie a acestui spital, merită cele mai alese şi frumoase aprecieri.

Doamnei asistente Iluta Florica, ii doresc o pensionare lunga, frumoasa cu multe realizari, impliniri si o pensie pe masura sufletului! Nu ştiu dacă în cuvântul „mulţumesc” pot intra toate sentimentele mele de recunoştinţă de care mă simt invadata în fiecare zi, când mă bucur de viaţă, dar le adresez tuturor simplul „Mulţumesc!”.


 JOS PALARIA, SECTIA CHIRURGIE !|

 IOANA BLIDAR-ZABRANI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.