colin procaSuporter Club UTA a reacționat rapid după ultimele evenimente din viața UTA-ei. Asociația fanilor Bătrânei Doamne îi cheamă la aceeași masă pe Adrian Mar­țian, Giovanni Catanzariti, Giuseppe Guzardi și Marius Țucudean, considerându-l pe ultimul drept omul potrivit pentru salvarea clubului alb-roșu.
Marțian declarase că e gata să pără­sească UTA, Catanzariti afirma în repetate rânduri că dorește să predea echipa, însă, concret, niciunul n-a acționat ca atare. „Domnul Giovanni Catanzariti se autoproclamă stăpân la club, iar domnul Marțian susține că el e patron. O situație penibilă pentru un club de talia UTA-ei. Suntem indignați și supărați, circul în care e UTA bălăcărită ne îndurerează și ne sfâșie sufletul”, a remarcat Dan Proca, noul președinte SCU.
Organizația suporterilor utiști a indicat – din nou – că preluarea clubului UTA de către Marius Țucudean e unica variantă în care mai cred. „Am văzut ieri, în sfârșit, că domnul Marțian dorește să se retragă. Considerăm imperativă reluarea discuțiilor pentru salvarea UTA-ei și luarea în considerare a ofertei domnului Țucudean. Facem un apel și la dânsul de a participa la o masă rotundă cu Catanzariti, Guzardi și Mar­țian. Luni, deși termenul poate părea cam înaintat, îi așteptăm într-o locație neutră, să stea la aceeași masă, cu noi ca moderatori și inițiatori ai invitației, să găsească o soluției pentru realizarea tranziției pe care noi o considerăm unica viabilă”, a continuat Proca.
Nu e greu de ghicit că suporterii și-au pierdut complet încrederea în tandemul (Guzardi n-a apărut deloc public, deși e acționar) care conduce UTA din returul stagiunii trecute. „Nu dorim continua­rea cu Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian. Amândoi au dat dovadă de neseriozitate, credem că varianta Marius Țucudean e singura potrivită. E un fost căpitan al UTA-ei, are o afacere de succes, are clubul Atletico Arad care a făcut performanță în fotbalul juvenil. Are toate premisele să facă același lucru și la UTA. Noi îl sus­ținem, trebuie să dea dovadă că dorește”, a subliniat Colin Mesz, „vicele” SCU. „Din ultimele noastre informații, și Giovani Catanzariti și Adrian Mar­țian încă au tot felul de variante pentru continuitate. Din punctul nostru de vedere, s-a terminat, au avut trei luni la dispoziție”, a conchis Colin.

Recomandările redacției