Cel puțin în acest punct al sezonului, divizionara a treia din Țara Zărandului propune un lot foarte tânăr. La Moneasa, „alb-albaștrii” au contat și pe câțiva fotbaliști de
15-16 ani, care – de altfel – au și intrat pe teren în partida amicală cu Giarmata. Cruzimea lor s-a simțit din plin în multe momente ale jocului, pierdut cu 3-2.
„A fost un cantonament solicitant, cu mulți tineri, iar acest lucru s-a văzut în amicalul de astăzi (n.a. sâmbătă). Exceptându-l pe Popovici, am folosit absolut toți jucătorii care au fost cu noi la Moneasa și asta pentru că nu am urmărit neapărat rezultatul, ci să le răsplătim – oarecum – efortul depus toată săptămâna și să vedem unde au ajuns din punct de vedere fizic. Oboseala s-a simțit de plin, e și normal, dar, treptat, pe măsură ce avansăm în pre­gătire, o să căpătăm și pros­pețime. Chiar de săptămâna viitoare o să le dăm din ce în ce mai mult mingea jucătorilor, deși  încă vor predomina antrenamentele fizice. Tocmai de aceea, am programat un singur amical săptămâna viitoare, pe finalul ei”, a punctat Cristian Sculici.
Dintre jucătorii proaspăt sosiți, Călăcean și mai ales Botaș s-au mișcat destul de bine cu „millenarii” lui Leuca.  „Nu-mi place să vorbesc despre individualități, dar dacă mă întrebați trebuie să admit că e un fotbalist interesant, de perspectivă. La, el, însă, mai mult decât la ceilalți și-a pus amprenta oboseala, căci vine după o pauză ceva mai lungă și cu toate astea se mișcă bine. Dar, se va pune și el treptat la punct”, a spus „principalul” zărăndanilor despre fotbalistul împrumutat de la Cermei.
Întrebat dacă nu e prea mult „puiet” în curtea primei echipe a Ineului, Cristi Sculici a adăugat: „Eu îmi pun toată încrederea în acest lot tânăr, dar, pe de altă parte, nu uit că încă am mai avea nevoie de doi, poate chiar trei fotbaliști. Suntem în discuții cu câțiva jucători, vor mai veni cu siguranță. Chiar din aceste zile, în proporție de 90% mai vine un mijlocaș”.

Recomandările redacției