Sculici: „Am păcătuit la finalizare, rămânem doar cu aprecierile”

0
242

Ineuanii spuneau că nu au ce pierde în „fieful” Cugirului, dar la felul cum au jucat au lăsat pe drum cel puțin un punct. Ca și la Timi­șoara, împotriva liderului, zărăndanii au jucat deschis, au pus probleme, însă rezultatul nu a fost pe măsura exprimării în teren.
Asta a subliniat și antrenorul „alb-albaștrilor”, nemulțumit de felul cum au tratat elevii săi unele faze de atac, purtate chiar în superioriate. „Am înțeles de la colegii mei că președintele celor de la Cugir le-a spus că am fost cea mai bună echipă cu care au jucat acasă în acest sezon și am merita un loc mai bun în clasament.  Din păcate, rămânem doar cu aprecierile, căci tabela nu a arătat cum ne-am fi dorit noi. Nu aș vrea să fiu considerta lipsit de modestie, dar după aspectul partidei și numărul de situații create, mai multe decât al gazdelor, am fi meritat cel puțin un rezultat de egalitate. Ca să nu zic mai mult. Dar, ca și în alte partide, am păcătuit la finalizare, dar și la ultima pasă. Nu de puține ori am tratat superficial acțiuni de atac purtate în sperioritate numerică, ale­gând mereu soluția gre­șită. Au fost greșeli copilărești, cum tot dintr-o eroare de marcaj am luat și golul ce avea să decidă câștigătoarea”, a spus Cristi Sculici.
La rândul său, tehnicianul a avut cuvinte de laudă la adresa Metalurgistului: „Am întâlnit una dintre formațiile bune ale campionatului, cu jucători tehnici, care au jucat fotbal și-și merită poziția în clasament. Dar, eu zic că ne-am ridicat de multe ori la nivelul lor și chiar și peste”.
Fiindcă Deva și Motru au luat trei puncte în această rundă, Ineul a căzut pe poziția 11 a clasamentului, dar Sculici nu face calcule. „Mai sunt 6 puncte puse în joc, ne propunem să le luăm pe toate. Sperăm să și putem, iar la iarnă vom studia în detaliu și clasamentul pentru a vedea cum pregătim returul”, a încheiat „princiaplul” grupării din Țara Zărandului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.