sculici552Ineul a scăpat fără joc de FC UTA SA, dar și de UTA Bătrâna Doamnă, care va juca în turul următor al Cupei României cu Becicherecul Mic. Totuși, în calea zărăndanilor a apărut o formație bună de Liga a III-a, continuatoarea fostei divizionare secunde, Lucea­fărul Oradea. „Nu îi cunosc deloc pe cei de la FC Sânmartin, dar indiferent cu cine am fi jucat, obiectivul nostru era calificarea în turul următor. Sper să-i și putem bate pe bihoreni, să ajungem cât mai pregătiți la ora de începere a partidei”, consideră Cristian Sculici.
Antrenorul ineuanilor mai crede că la mijlocul săptămânii viitoare lotul va fi complet. „Mai avem de rezolvat trei-patru jucători. Bilia, Gorun și Păcurar mai trebuie să semneze contractele, în timp ce pe Simtulescu mai vrem să-l vedem și la amicalul de la Lugoj. Dacă reușim tot ce ne-am propus la nivel de transferuri, voi fi foarte mulțumit de lotul pe care îl am la dispoziție și pe care voi putea conta deja în meciul de la Sânmartin. Minus jucătorii accidentați”, a mai punctat Sculici.
Într-adevăr, portarul Bak a fost operat la genunchi și va reveni la antrenamente peste două-trei săptămâni, iar atacantul Răduț acuză din nou dureri la mușchii inghinali.

Recomandările redacției