CS Ineu a revenit de două ori pe tabelă în deplasarea de la Ișalnița, cu Filiașul, dar la a treia reușită, tușiera Bianca Florea a ridicat steagul. Golul cu capul al lui Filimon a fost anulat pe motiv de offside, infracțiune pe care zărăndanii o contestă, dar care – până la urmă – i-a privat de un punct în Oltenia.
Recunoscând că elevii săi au început mai slab confruntarea, Cris­tian Sculici crede că reacția de după minutul 25 ar fi trebuit să aducă
un rezultat pozitiv. „Chiar dacă terenul a fost foarte prost, până la urmă s-a jucat ceva fotbal. Din păcate, noi am comis niște greșeli demne de grupele de juniori în apărare, era greu să nu fim taxați pentru ele. Apoi, cel puțin în prima repriză, am avut două-trei ocazii rarisime, pentru ca partea a doua să o dominăm ceva mai steril. Oricum, am crezut până la capăt în șansa noastră, am și reușit să dăm gol valabil, în opinia noastră, dar așa a trebuit să fie. Din câte am înțeles de la jucătorii mei care au mai discutat pe teren cu adversarii, cei de la Filiaș erau în pericol de desființare,  iar jucătorii nu și-ar mai fi primit banii, dacă nu ar fi câștigat acest meci”, a menționat antrenorul „alb-albaștrilor”.
Intrând puțin în detaliu privind maniera de arbitraj, Sculici a adăugat: „De doi-trei ani eu nu am mai văzut așa ceva pe un teren de fotbal. Am mai trăit un episod similar acum trei ani la Caransebeș, pe când o antrenam pe AS Vladimirescu, dar am crezut că acele vremuri au apus. Ei bine, azi am văzut un arbitraj gen Buică în fotbalul județean, cu asistenții de rigoare, Petrișor sau Vasile Toderici. Repet, nu am fost perfecți, dimpotrivă, dar sunt convins că arbitrii nu ne-ar fi permis să luăm ceva din meciul de azi. Pe lângă golul anulat, au fost câteva intrări de karate ale adversarilor, rămase nesancționate, dar și alte decizii care, adunate, au cântărit în stabilirea câștigătoarei”.
În altă ordine de idei, ineuanii
și-au încasat o parte din salariul pe luna septembrie înainte de confruntarea de vineri, urmând să vină la zi la începutul acestei săptămâni.

Recomandările redacției