sculici11Zărăndanii continuă să aibă rău de deplasare și după 0-8 la Becicherecul Mic au pierdut la scor și la Târgu Jiu. „Satelitul” Pandurilor s-a impus cu 4-0 la capătul unei partide în care ineuanii au avut ocaziile lor, dar – pe de altă parte – au făcut din nou greșeli de curtea școlii în apărare.
„Dintre toate echipele cu care am jucat până acum, Pandurii mi
s-a părut de departe cea mai bună. Are un joc combinativ și de posesie excelent, mulți jucători cu talie, care aleargă foarte mult. Și mai sunt și toți tineri, 18-19 ani… Dar, trebuie să recunoaștem că le-am ușurat și noi mult misiunea. La 0-0 am avut două situații de poartă bune, apoi am luat două goluri pe erori incredibile în apărare și, după ce am ratat și la 2-0, până la pauză am mai încasat două goluri identice. Asta a fost totul, meciul era jucat după prima repriză”, a punctat Cristian Sculici, care reamintește faptul că Ineul este o echipă tânără, în construcție, care are nevoie de timp până a putea să se bată de la egal la egal cu formații rodate la acest nivel.
„Dușul rece” vine exact înaintea derby-ului zonal cu Sebișul, nimeni altul decât liderul campionatului. „Este clar că pornim cu șansa a doua, dar avem o săptămână la dispoziție să ne adunăm și să încercăm să luptăm cu armele noastre. Nu mai avem ce comenta după înfrângerea de astăzi, ci trebuie să ne trezim la realitate și să ne vedem cu demnitate și încredere de drumul nostru”, a mai spus tehnicianul „alb-albaștrilor”. La Ineu a debutat în Liga a III-a și tânărul atacant de 17 ani Chirilă, care a intrat pe gazon în locul unui alt junior, Șulumberchean.

Recomandările redacției