Cu victoria în fața Giarmatei, CS Ineu a urcat până pe poziția a 9-a în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a. Nu mai puțin de 12 dintre cele 13 puncte strânse au fost cucerite în ultimele 5 runde, singurul pas greșit fiind făcut în „fieful” liderului ASU Poli Timi­șoara. „S-ar putea ca în prima repriză să ne fi luat puțin de sus adversarul și de  aceea am jucat destul de slab. Nu ne-am creat ocazii, poate una pe final,  dar, în repriza a doua, am intrat treptat în joc și am început să creăm probleme și sm și marcat. E adevărat că mai puteam înscrie un gol sau două pentru a avea un final mai liniștit, dar la fel de adevărat este că și Giarmata a avut ocaziile ei la 0-0 prin care putea schimba cursul jocului. Încă nu e vremea calculelor, mai sunt 9 puncte în joc în acest an. Important este să încercăm să scoatem maxim din fiecare meci. Urmează deplasarea de la Cugir, unde, ca și cu Poli, nu avem nimic de pierdut”, a punctat Cristian Sculici la finalul disputei cu timișenii, câștigate cu 1-0, după reușita semnată Ciocan.
După Raul Stănaia și Attila Bier a irosit o lovitură de pedeapsă în acest campionat, menținând suspansul asupra concluziei confruntării. „Va bate Bujor”, a spus mai în glumă mai în serios Sculici la finalul meciului, apreciind totodată evoluția portarului său, poate cel mai bun jucător de pe teren sâmbătă.
„Ne-a scos din câteva situații grele, dar nu e ceva neobișnuit la el. Dar, până la urmă, ăsta e rolul tuturor, să-și facă datoria în teren. Dacă se întâmplă asta, nu îmi fac probleme de niciun adversar”, a mai punctat antrenorul zărăndanilor.
Omologul său, care a și evoluat toate minutele la Ineu ca mijlocașul central, a rămas țintuit pe bancă la finalul partidei, având capul plecat. „Nu am arătat ca o echipă de ultimul loc, dar suntem acolo. Se pare că nu putem da gol, ne creăm destule ocazii, chiar azi cred că am avut mai multe decât gazdele. Din păcate, ca mai mereu în ultimul timp, scorul e în favoarea adversarului. Au fost și două gafe de portar din partea noastră, dar nu e singurul jucător vinovat. La fel de vinovați sunt și cei din atac care au avut trei-patru situații de singur cu portarul și nu au marcat. Dacă înscriam primii, probabil nu am fi pierdut azi”, a punctat Răzvan Leucă la finalul „cicnirii” de la Ineu.
Experimentatul mijlocaș a orchestrat marea parte a atacurilor Giarmatei, având un rol important și pe faza de închidere a jocului. „Cu mine în teren poate ne mobilizăm ceva mai  bine. Jucăm un fotbal mai plăcut, dacă ar veni și rezultatele ar fi și mai bine. Poate copiii se motivează și mai mult când sunt pe teren cu ei, dar mi-ar plăcea să mă scoată din echipă prin evoluțiile lor”, a adăugat Leucă.

Recomandările redacției