Sculici: „La Cugir ca și cu Poli, un meci din care am avea doar de câștigat”

0
201

Punând la păstrare 13 puncte, Ineul abordează ceva mai liniștită finalul de an calendaristic. Sorții nu sunt deloc blânzi cu zărăndanii, care întâlnesc două formații cu pretenții, Cugirul și Lugojul, dar se deplasează și la Motru, un „fief” greu de cucerit. Cristian Sculici se bazează – însă – pe creșterea evidentă în joc a elevilor săi și e convins că echipa se va bate de la egal la egal cu toți adversarii.
Primul hop e cel de la Cugir, acolo unde Metalurgistul nu a renunțat la gândurile de promovare. De când pe banca tehnică s-a instalat Călin Moldovan, echipa din județul Alba a avut o singură sincopă, chiar etapa precedentă în derby-ul județean cu Ighiul. Teoretic, „roș-albaștrii” sunt răniți și nu concep să mai piardă teren în fața primelor clasate, ASU Poli și Național Sebiș. „Știm că întâlnim una dintre echipele grele ale campionatului, care evo-luează de mult timp cam în aceeași formulă și care, exceptând runda trecută, a mers foarte bine în ultima perioadă. Însă, la fel pot spune și despre noi, căci am pierdut la limită doar cu liderul, într-un meci pe care l-am terminat în atac. Iar sâmbătă, ca și cu Poli, am avea doar de câștigat, nimic de pierdut”, consideră Cristian Sculici.
În afara rezultatelor, la moralul bun al lui Stănaia et. comp. a contribuit și conducerea clubului, respectiv autoritățile locale ineuane, care au clarificat multe din aspectele rămase în aer la un moment dat.
Pentru partida de sâmbătă, de la Cugir, Ineul are o absență importantă. Este vorba despre juniorul Ciocan, care a decis meciurile cu Becicherecul Mic și Millenium Giarmata. Mijlocașul de bandă originar din Brad este suspendat pentru cumul de „galbene”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.