Sculici nu contează pe Bak, Purece și Gavriș la Moneasa!

0
338

bakpureceDupă UTA, o altă divizionară a treia  arădeană a urcat în cantonament la Moneasa pentru cantonamentul iernii. De ieri, ineuanii şi-au stabilit „cartierul general” la Hotelul „Parc” până pe 31 ianuarie, perioadă în care stafful tehnic va pune accent pe pregătirea fizică. Săptămâna viitoare, pe terenul din stațiunea montană, „alb-albaștrii” ar putea întâlni într-un test divizionara secundă, iar la revenirea acasă  își va măsura forțele cu CS Sînmartin.
Mai intransigent ca niciodată, Cris­tian Sculici a decis să renunțe doi dintre mai vechii săi elevi de la Vladimirescu. Krisztian Bak a susținut fără acordul clubului probe de joc la Elore Bekescsaba, așa că zărăndanii au apelat rapid la serviciile lui Cătălin Bujor. Apoi, după transferul lui Crișan, Andrei Purece și-a manisfestat dorința de a pleca, invocând și faptul că nu i s-a aprobat mărirea salarială. În fine, Ruben Gavriș nu i-a convins pe ineuani că ar putea să-și facă loc pe niște posturi bine acoperite, așa că nici mijlocașul crescut de Atletico nu va urca la munte.
Lotul ce transpiră de ieri la Moneasa numără 26 de fotbaliști și anume: Bujor, Gorun, Pușcaș – Zdrențan, Popovici, Ciobanu, Wild, Bun, Tudoroiu, Morariu, Talpaș, Hulbăr, Voștinar, Bilia, Hrezdac, Tomuț, Georgiu, Crișan, Filimon, Stănaia, Boldizsar, Șulumberchean, Mașniță, Cotoc, Gavrilă. Din această săptămână, Dănuț Bilia a primit și sarcini de antrenor secund și asta pentru că Marius Ciubăncan a rămas să se ocupe îndeaproape de grupele de copii de la Arad și Dorobanți. Florin Rusu a rămas să se ocupe de portarii zărăndanilor, lângă Bujor și Gorun mai venind și juniorul Pușcaș, de numai 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.