Sculici: „Politica clubului nostru lasă mereu ușa deschisă tinerilor de perspectivă”

0
265

sculiciAtâta timp cât s-a aflat pe teren cu titularii, adică în ultima jumătate de oră, Ineul nu a avut probleme cu  UTA II. Practic, Stănaia et. comp. au reparat „daunele” colegilor lor mai tineri, ceea ce l-a făcut pe Cristian Sculici să sublinieze din nou îngrijorarea majoră ce o are înainte de startul sezonului. „La capitolul seniori stăm bine, zic eu. Contăm pe băieți de valoare și de caracter, pro­blema e altundeva. La juniori, aș fi vrut să avem mai multă calitate sau cel puțin capacitate de progres din partea unora, așa că încă mai cău­tăm. Oricum, politica clubului nostru lasă mereu ușa deschisă tinerilor de perspectivă”, a punctat antrenorul „alb-albaștrilor”.
Stagiunea trecută, Ineul a punctat de foarte puține ori din faze fixe, însă odată cu venirea lui Tiberiu Bier, un fotbalist cu un excelent joc de cap, care a marcat de două ori în amicalul cu UTA, lucrurile s-ar putea îmbunătăți. „Până la urmă, e important să marcăm, nu contează neapărat cum. Dar, într-adevăr, s-ar putea să fim mai periculoși la fazele fixe cu Tibi, dar și cu ceilalți fotbaliti de talie și nu numai. Oricum, astăzi este îmbucurător că am înscris de trei ori în 30 de minute și ne-am mai creat și alte situații. Bineînțeles că nu pot fi mulțumit de primele 50-60 de minute, jocul cu UTA II ne-a arătat unde am progresat și unde mai trebuie să lucrăm și am constatat că mai avem destulă treabă până la reluarea campionatului”, a adăugat Sculici.
Miercuri, Ineul joacă al treilea meci în prezenta ediție a Cupei României Timișoreana, rivală fiindu-i colega de serie arădeană, Național Sebiș. „E bine și nu e că am jucat deja două meciuri oficiale. Se poate spune că jucătorii noștri s-au conectat deja la miza competiției, dar – pe de altă parte – partidele cu Lipova și Beiuș nu au venit
în cel mai bun moment al pregătirii estivale. Cu Sebișul va fi puțin altfel, deja ne apropiem și de începerea campionatului și ne dorim să arătăm cât mai bine și, normal, să mai trecem un tur”, a concluzionat „principalul” zărăndanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.