pecica2Liderul Ligii a IV-a a disputat prima partidă amicală în 2015.  Progresul Pecica s-a deplasat în judeţul Bihor, pentru confruntarea cu echipa fanion a județului care trage să rămână în eșalonul secund al fotbalului românesc.
Gazonul de pe „Motorul” nu s-a prezentat în cele mai bune condiții, mai ales că dimineață o „garnitură” tânără a gazdelor trecuse cu 1-0 de CS Ișalnița.  La finalul celor 90 de minute, pecicanii au trebuit să se recunoască învinși cu 4-0, primind câte două goluri pe repriză de la Dobrescu, Pop, Ludușan și Andor.
„A fost mai mult un joc de luptă, fizic, fără să poţi vedea anu­mite veleităţi tehnice. Băieţii mei au luptat, dar era greu în asemenea condiţii, pe un teren cu mult noroi. A fost primul amical, vom mai disputa două şi vom intra în linie dreaptă pentru me­ciurile oficiale”, a spus Mihai Petcuţ la finalul confruntării de pe Crișul Repede.
Formații:
FC Bihor (prima repriză): Sălăjan – Mihuţ, Letan, Pascariu, Lorincz – Ţoca, Cuc – Fl. Pop, Cigan, I. Ban – Dobrescu.
FC Bihor (repriza a II-a): Fildan – Letan, Fl. Lazăr, Bactăr, Zanardini – Ember, Sorian – Luduşan, Mune, Cr. Andor – Zs. Lukacs.
Pecica: Grozav – Cornea ( min. 45 – Vasilca), Gabor ( min. 45 – Trif), Moise, Caba (min. 45 – A. Ponta) – Fritea (min. 45 – Marinescu), Riviş, Arsene, Dobricean (min. 45 – G. Ponta) – Covaci (min. 45 – Hyged) – Capătă (min. 45 – Băd).
Pentru „galben-albaștrii” urmează confruntarea cu Mama Mia Becichercul Mic.

Recomandările redacției